Villkor

Användarvillkor för offertjänsten

Få offerter gratis
Flyttstadningstockholm.com ger användare möjlighet att få offerter från flera leverantörer. Denna tjänst kallar vi för offerttjänst, vilket är en kostnadsfri tjänst.

Upp till fem offerter
Användare av offertjänsten får upp till fem offerter på sitt lämnade uppdrag. Flyttstadningstockholm.com kan inte garantera några offerter, eftersom antalet beror på uppdragets specifika förutsättningar.

Lämnar uppgifter till 3:e part
Offertjänsten innebär att vi överlämnar användarens kontaktuppgifter och uppdragsbeskrivning till 3:e part. Genom att använda tjänsten så godkänner användaren även att han eller hon kan bli kontaktad av våra samarbetspartners.

Ingen del av avtal och överenskommelser
Flyttstadningstockholm.com är inte på något sätt part i de avtal och överenskommelser som sluts mellan användare och leverantörer. Detta innebär att Flyttstadningstockholm.com inte har något ansvar för eller del i eventuella tvister som kan uppkomma mellan leverantör och användare.

Användarvillkor för hemsidan

Innehåll
Flyttstadningstockholm.com jobbar kontinuerligt för att de uppgifter som publiceras på hemsidan är korrekta, men kan inte garantera att så alltid är fallet. Om användare upptäcker felaktigheter, så uppmanas att kontakta Flyttstadningstockholm.com för korrigering och rättning.

Personuppgifter
Vi följer de regler som enligt svensk lag stadgas i personuppgiftslagen. Genom att göra en offertförfrågan på vår hemsida samtycker användaren till att flyttstadningstockholm.com vidareförmedlar användarens uppgifter till externa leverantörer.

Cookies
Flyttstadningstockholm.com använder cookies för att bättre förstå användarnas beteendemönster på webbplatsen. Detta syftar framför allt till att förbättra användarens upplevelse av våra tjänster.

Comments are closed.