Växjö

VÄXJÖ
Växjö, sjöarnas stad, universitetsorten och tillika Sveriges 20:e största tätort med cirka 65000 invånare, har följaktligen ganska många städfirmor och flyttfirmor att jämföra för den som vill ha hjälp med sin flyttstädning. Det finns ett par saker att tänka på när du väljer firma. För det första ska du alltid kolla om RUT ingår i priset eller inte. För det andra så ska företaget ha någon typ av försäkring som täcker skador som kan uppstå vid städning; och givetvis ska företaget ifråga ha en registrerad F – skatt. Det brukar vara en bra tumregel att kontrollera mer om priset är lågt. Här följer 2 professionella städfirmor i Växjö som kan hjälpa dig med din flyttstädning.


Ordning.nu
Ordning.nu är namnet på ett städföretag i Växjö med goda referenser och hög serviceinriktning, inte minst för dig som letar efter en städfirma som kan ta hand om din flyttstädning. Ett stort plus är att det verkligen blir ordning och reda i städningen av ditt boende. I samband med flyttstädningen så bjuder nämligen städföretag in den nya bostadsgästen på en besiktning av städningen. Och på så vis kan även eventuella brister åtgärdas innan inflyttningen. En underbar garanti som gör att du slipper oroa dig inför din flyttstäd i Växjö.

Hemsida: www.ordning.nu


Vilrosen arbetskooperativ
Vilrosens arbetskooperariv i Växjö erbjuder alla slags hushållsnära tjänster, däribland städuppdrag och flyttstädning i Växjö. Med RUT – avdraget så städar oxh fixar Vilrosen för 70 kr/timmen, vilket är ett helt fantastiskt pris. Verkligen värt att kolla in för dig med begränsad budget, men ändå vill ha en flyttstäd med hög kvalitet.

Hemsida: www.vildrosen.org

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  Comments are closed.