Uppsala

UPPSALA
Uppsala, Sveriges 4:e största stad med cirka 150 000 invånare, har flera alternativ för den som ha hjälp med sin flyttstädning. Men att leta upp rätt städföretag kan ta sin lilla tid. De flesta glada flyttare brukar vilja ta in offerter och priser från flera olika leverantörer innan man beslutar sig för vilket företag som ska få äran att städa boendet ifråga. Har du tänkt gå tillväga på detta sätt har vi ett viktigt råd: var ute i god tid! Trots att det finns massvis med städfirmor och flyttfirmor i Uppsala har de flesta hög beläggning. Undvik därför panik och magsår i samband med flytten och sätt igång och leta efter din städfirma redan idag. Det kommer göra susen för lugn och ro i kroppen och god nattsömn.


Allt i transport
Vi tänkte börja med att slå ett slag för duktiga Allt i transport i Uppsala. Som du hör på namnet ägnar sig denna aktör åt mer än ”bara flyttstädning”. Företagsflytt, privatflytt, magasinering, tunga flytt, arkivering är andra tjänster som erbjuds kunderna. Allt i flytt har sitt huvudsäte i Uppsala och har funnits på marknaden sedan år 2000.

Hemsida: www.alltitransport.com


Aros Home Consulting
Aros Home Consulting i Uppsala utgår ifrån mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning vilket i all enkelhet innebär att du som kund kan känna dig säker på att få en ren och nystädad lägenhet, villa eller lokal till de nya ägarna. Genom att anlita Aros Home Consulting för din flyttstädning så behöver du heller inte bekymra dig om den konflikt som kan uppstå mellan avflyttande- och inflyttande hyresgäst om utförande på städningen. Här är det garanterat ett tillfredställande resultat och du kan istället ägna dig åt allt annat som kräver tid och kraft under flytten.

Hemsida: www.aroshomeconsulting.se

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  Comments are closed.