Umeå

UMEÅ
Då har vi äntligen satt samman en sida för dig som är på jakt efter flyttstädning i Umeå. Umeå, även känt som Björkarnas stad, är ju Sveriges 12:e största stad med ungefär 80 000 invånare – och ja, det finns en del städfirmor att välja mellan för dig som vill ha hjälp med flytten. Vi ska också bara kort nämna detta: var ute i god tid när du letar efter städfirmor som kan fixa din flyttstädning. Det kan nämligen skilja sig avsevärt åt i priser och kvalitet mellan olika leverantörer och ju mer du har tid och jämföra, desto bättre beslut kommer du sannolikt att ta.


Stor & Liten
Den första städfirman vi tänkte rekommendera för flyttstädning är Stor & Liten i Umeå. Inte minst eftersom Stor och liten är ett städbolag som uttalat har specialiserat sig på just flyttstädning – åtminstone om man får tro vad som står på deras hemsidan. Företagets slogan är ”Vi fixar allt” vilket är ett påstående som förpliktigar. Stor och Liten har funnits och verkat sedan 2005 i Umeå, är även på plats och utför städuppdrag i Skellefteå sedan 2010. På företagets hemsida kan du enkelt fylla i ett offertformulär och få en preliminär prisuppgift på din flyttstädning i Umeå inom kort.

Hemsida: www.storliten.se


Allhjälpen i Umeå
Det är ingen underdrift att påstå att Allhjälpen är en riktig superresurs för städuppdrag i samband med flytten. För det första är det riktigt storartat att företaget lämnar en hel veckas nöjd kund garanti på flyttstädningen. Vilket innebär att du har en hel vecka på dig att reklamera eller påpeka eventuella brister i städningen. Rubb och stubb ingår i flyttstädningen exklusive självklara saker såsom persiennrengöring, bortforsling av kvarlämnade saker, klistermärken, tejp, häftmassa och dylikt på målade ytor (sånt får man ta bort själv!) För att få prisuppgift och beställa företagets tjänster är det enklast att kika in på hemsidan.

Hemsida: www.allhjalpen.se

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  Comments are closed.