Trappstädning

Trappstädning

trappstadPå den här sidan listar vi 4 städfirmor som kan hjälpa dig med trappstädning. Det kan kanske tyckas vara en enkel match att städa trappor, men faktum är att det finns trappor, inte minst i Stockholms äldre byggnader, som kräver speciell omsorg och kompetens.

Vi vågar därtill även påstå att för dig som letar efter en städfirma eller städare, så ska du i första hand vända dig till en städfirma som vet vad de sysslar med. Med andra ord: som har erfarenhet av städa trappor på ett professionellt och strukturerat sätt.

Om du vill jämföra priser och få in offerter från flera städbolag samtidigt rekommenderar vi att du använder vår offertförmedling här till höger. Välj ”Annat” i listan för ”Jag vill ha hjälp med” och beskriv sedan uppdraget så utförligt som möjligt.

# 1. Eko Städ = Erfarenhet & Kompetens
ekostadFörutom lång erfarenhet och en tydlig miljöpolicy har Eko städ även all den erfarenhet som behövs för att utföra trappstädning i vilken byggnad som helst. Här kan du sålunda kontraktera eller beställa denna städning i kontorslokaler, privata bostäder och trappuppgångar. Info om företagets tjänster och policy finns på hemsidan.

Hemsida: www.ekostad.com

# 2. Hemmiljö
hemmiljoHär har vi en städfirma med erfarenhet av trappstädning samt en tydlig policy för vad för slags estetiskt intryck en bra trappstädning ska ge men även att det handlar om säkerhet. En trappa är det första man ser i en bostadsrätt och det är såklart av högsta vikt att den är städad på ett sätt som förhindrar risken för halkolyckor. Företaget? Vi talar om välrenommerade städföretaget Hemmiljö som städar miljövänligt, professionellt och med en attraktiv nöjd kund garanti på alla utförda arbeten.

Hemsida: www.hemmiljo.se

# 3. Skyclean gör skinande rent
skycleanBeställer du trappstädning från Skyclean kan du vara säker på att du får valuta på pengarna. Här talar vi om en aktör som redan städar trappor och trappuppgångar hos flera fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholm. Skyclean erbjuder även flera kringtjänster i samband med trappstädningen, såsom fönsterputsning, golvpolish, rengöring av hiss etc.

Hemsida: www.skyclean.se

# 4. Städmäklare
stadmaklareStädmäklarna är ingen städfirma utan (precis som namnet avslöjar) ett företag som hjälper dig som företagare eller representant för bostadsrätt (eller fastighetsägare) att hitta rätt städlösning till rätt pris. Detta gäller i allra högsta grad trappstädning. På så vis slipper du själv leta och kan vara säker på att du får en bra upphandling.

Hemsida: www.stadmaklarna.se

Comments are closed.