Svenska Flytt AB

svf-logoSvenska Flytt AB

svenska flyttHär har vi ett pålitlig resurs med stor erfarenhet av flyttstädning och egentligen allt som har med flytt att göra. Både för dig som privatperson och för dig som företagare (exempelvis kontorsflytt och kontorsstädning). På Svenska Flytts hemsida kan du dessutom få flera tips om vad du bör tänka på innan din flytt och hur du på bästa sätt organiserar ditt bohag. Allt för att din flytt ska gå så snabbt, smidigt och kostnadseffektivt som möjligt. Till exempel vad du ska tänka på vad gäller flyttkartonger, motorfordon, värdesaker, elektriska prylar, den fasta inredningen, trädgårdsredskap, husdjur, matvaror, vattensäng, lekredskap, brandfarliga vätskor, tömningar.

Svenska Flytt erbjuder också en hel del kringtjänster som uppstår i samband med din flytt. Det handlar inte bara om flyttstädning, utan även om frågor och service som kan komma i anspråk i samband med din flytt. Exempelvis erbjuds magasinering till bra priser och du kan även fylla i ett detaljerat formulär för att räkna ut volymen i ditt totala bohag.
Hemsida: www.svenskaflytt.se
Adress: Västbergavägen 14, 126 30 Hägersten
Telefon: 08-722 82 50
Epost: info@svenskaflytt.se
Omdöme: [ratings]

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  B & B Städservice

  B & B Städservice är ett städbolag som utför det mesta inom städbranschen och miljövård. Städservice utför bland annat professionell städning av hotell, banker, kontor, villor, lägenheter, storstädning och flyttstädning i Stockholm med omnejd.
  mer
  Actus Flytt

  Vill du få hjälp med ALLT som har med din flytt att göra, förutsatt att du bor någonstans i Stockholm, ja, då rekommenderar att du vänder dig till proffsiga och populära Actus Flytt. Samtidigt för Actus mer än att bara ta hand om din flyttstädning.
  mer
  Cleanwise

  Ett synnerligen kompetent företag för dig som är på jakt efter flyttstädning är välrenommerade Cleanwise. Här får du en flyttstäd som är noggrant utfört av ett professionellt företag och en flyttstädning som utförs enligt en överenskommen checklista.
  mer
  AB Flytt

  Hos AB Flytt kan du få hjälp med alla tråkiga moment. Vi talar om packning, uppackning, möbelmontering och, givetvis, flyttstädningen. AB Flytt har även den goda smaken att kontinuerligt mäta hur nöjda kunderna är. Detta kallas för ”nöjd kund index”.
  mer
  Comments are closed.