Sundsvall

SUNDSVALL
På väg mot en ny bostad? På jakt efter ett företag som kan fixa din flyttstädning i Sundsvall? Då har vi listat 2 aktörer på den här sidan som kan vara värda att kolla in. Och kom ihåg: vill du jämföra priser och ta in offerter från flera olika städfirmor, så bör du ha en viss framhållning. Annars kanske du blir tvungen att utföra din flyttstädning själv. Enligt vår mening är det sällan en god idé. Varför? Jo, helt enkelt för att en av tio flyttstädningar blir underkända, vilket kan resultera i onödiga merkostnader – och merarbete. Vill du ha koll på vad för slags tjänster och punkter som brukar ingå i en professionell flyttstädning Sundsvall så kan du kolla in följande sida med checklista flyttstädning.


CM Städ
sundsvallCM Städ har verksamhet i Sundsvall och utför flera olika typer av professionella och kvalificerad städuppdrag – däribland en fullskalig flyttstäd med allt vad det kräver i noggrannhet och erfarenhet av liknande uppdrag. Det finns vidare flera olika själ varför du bör vända dej till CM städ och boka din flyttstädning redan idag, men ett argument är viktigast. Nämligen att CM Städ

Hemsida: www.cmstad.se


MJK Trading
mjkMJK Trading har verkat sen 2005 i Sundsvall med fokus på hushållsnära tjänster och kroppsligt välbefinnande i form av Qigon. En synnerligen intressant kombination. För dig som letar efter flyttstädning i Sundsvall så fixar inte bara MJK Trading städningen; de garanterar även att du får godkänt på besiktningen av bostaden.

Hemsida: www.mjktrading.se

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  Comments are closed.