Stockholms Städtjänst

stockst-logoStockholms Städtjänst

sthlms stadtjanstStockholms Städtjänst gör din flyttning till en enkel match – här för du en trygg kundgaranti att det verkligen blir rent. En enkel men viktig princip för dig som kund. Företaget utgår från Mäklarsamfundets råd för flyttstädning och lämnar dig en garanti. Denna innebär att om du inte är nöjd med din flyttstädning så åtgärdas detta förutsatt att du påpekar bristerna inom två dagar efter att städningen är utförd. Stockholms Städjänst har specialiserat sig på flyttstädningar.

Först får du en prisuppgift utifrån dina uppgifter om kvadratmeter, adress, typ av bostad, tid och datum. Du kan få denna prisuppgift online på företagets hemsida. Företagets specialstädare kontaktar dig några dagar innan det är dags för städningen och bestämmer om nycklar, mötesplatser och reda ut andra eventuella frågor. Innan flyttstädning påbörjas utförs en genomgång av bostaden, så att premisserna stämmer med beställningen. Flyttstädning genomförs systematiskt med hjälp av checklistor. Några timmar innan avslut stämms träff på plats då all städning kontrolleras och eventuella avvikelser åtgärdas.
Hemsida: www.stockholmstadtjanst.se
Adress: N/A
Telefon: 08-551 174 77
Epost: info@stockholmstadtjanst.se
Omdöme: [ratings]

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  B & B Städservice

  B & B Städservice är ett städbolag som utför det mesta inom städbranschen och miljövård. Städservice utför bland annat professionell städning av hotell, banker, kontor, villor, lägenheter, storstädning och flyttstädning i Stockholm med omnejd.
  mer
  Actus Flytt

  Vill du få hjälp med ALLT som har med din flytt att göra, förutsatt att du bor någonstans i Stockholm, ja, då rekommenderar att du vänder dig till proffsiga och populära Actus Flytt. Samtidigt för Actus mer än att bara ta hand om din flyttstädning.
  mer
  Cleanwise

  Ett synnerligen kompetent företag för dig som är på jakt efter flyttstädning är välrenommerade Cleanwise. Här får du en flyttstäd som är noggrant utfört av ett professionellt företag och en flyttstädning som utförs enligt en överenskommen checklista.
  mer
  Svenska Flytt

  Svenska Flytt erbjuder också en hel del kringtjänster som uppstår i samband med din flytt. Det handlar inte bara om flyttstädning, utan även om frågor och service som kan komma i anspråk i samband med din flytt. Exempelvis erbjuds magasinering till bra priser.
  mer
  Comments are closed.