Städfirmor

Städfirmor i Stockholm som levererar Flyttstädning

Offererar.se

För dig som bor i Danderyd med omnejd och är i behov av flyttstädning har offererar.se en utmärkt tjänst. Här kan du lämna din förfrågan och helt kostnadsfritt få förslag på upp till tre städfirmor. Utmärkt om du snabbt vill jämföra pris på flyttstädning i Danderyd och få flera förslag.
offererar.se


För alla som tycker det är trist att flyttstäda är tur att det finns företag som AB Flytt i Stockholm. Här kan man nämligen få hjälp med alla tråkiga moment. Vi talar om packning, uppackning, möbelmontering och, givetvis, flyttstädningen.
mer

Vill du få hjälp med ALLT som har med din flytt att göra, förutsatt att du bor någonstans i Stockholm, ja, då rekommenderar vi att du vänder dig till proffsiga och populära Actus Flytt. Som du säkert förstått sysslar Actus med mer än ”bara” flyttstädning.
mer

B & B Städservice är ett städföretag som utför det mesta inom städbranschen och miljövård. Städservice utför bland annat professionell städning av hotell, banker, kontor, villor, lägenheter, storstädning och flyttstädning i Stockholm med omnejd.
mer

Ett synnerligen kompetent företag för dig som är på jakt efter flyttstädning är välrenommerade Cleanwise. Här får du en flyttstäd som är noggrant utfört av ett professionellt företag och en flyttstädning som utförs enligt en överenskommen checklista.
mer

Här är några viktiga punkter i Linnstäds flyttstäd. För det första spar du tid och energi, och slipper dessutom att oroa dig för att nästkommande ägare/hyresgäst inte skulle bli nöjd med städningen. Du överlämnar alltid ren och fräsch bostad.
mer

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:


  Först får du en prisuppgift utifrån dina uppgifter om kvadratmeter, adress, typ av bostad, tid och datum. Du kan få denna prisuppgift online på företagets hemsida. Företagets specialstädare kontaktar dig några dagar innan det är dags för städningen.

  mer


  Svenska Flytt erbjuder också en hel del kringtjänster som uppstår i samband med din flytt. Det handlar inte bara om flyttstädning, utan även om frågor och service som kan komma i anspråk i samband med din flytt. Exempelvis erbjuds magasinering till bra priser.

  mer

  Comments are closed.