Skellefteå

SKELLEFTEÅ
Det finns roligare saker i livet än att flytta. Tunga lyft, transporter fram och tillbaka, packa upp och packa ner – och, då allt i det gamla boendet är tömt och förflyttat, så väntar den stora flyttstädningen. För alla som bor i Skellefteå och nu letar efter en städfirma eller flyttfirma som kan hjälpa till med kombinationen flyttstädning i Skellefteå tänkte vi komma med lite tips och rekommendationer på den här sidan. För närvarande har vi listat 2 städfirmor som du kan vända dig till.


Nolabackens Städ
NolabackensNolabacken Städ är ett välrenommerat städföretag hemmahörande i Skellefteå som utför alla slags städtjänster, däribland flyttstädning. Här får du professionella och personlig service och en flyttstädning som den nya hyresgästen eller bostadsägaren garanterat kommer bli nöjd med. Är du kund under tiden för din flytt hos Svensk Fastighetsförmedling kan du därtill få 500 kr i rabatt på din flyttstädning. Du kan läsa mer om tjänsterna på företagets hemsidan och kontakta städfirman för en offert.

Hemsida: www.nolabackenstad.se


Specialservice
Det vore ingen överdrift att hävda att Specialservice i Skellefteå kan det här med städning. Detta är nämligen ett företag med över 20 års erfarenhet som verksamma i städbranschen. Som kund kan du med andra ord känna dig säker på att din flyttstädning utförs på ett professionellt och kvalitetssäkrat sätt. Företaget finns vidare lokaliserat på Brogatan men du kan läsa mer om flyttstädning och hur du kontaktar företaget på deras hemsida. Specialservice erbjuder även ett flertal andra städtjänster, såsom kontorsstädning, trappstädning, fönsterputs och golvvård – för att ge några exempel.

Hemsida: www.specialservice.nu

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  Comments are closed.