Örebro

ÖREBRO
Är det dags att lämna en adress i Örebro för en annan? Då kanske du vill ha hjälp med den stora städningen innan du ska lämna det gamla boendet. Här har vi därför skapat en guide till städfirmor och flyttfirmor i Örebro som erbjuder seriös och fackmannamässig flyttstädning med hög kvalitet och garanterat rent resultat. Örebro är ju vidare en hyggligt stor stad och det finns flera aktörer som erbjuder flyttstädning. Du bör därför vara noga när du väljer och kolla så att parten ifråga verkligen har F-skattesedel, momsplikt och försäkring. Lågt pris = mer koll!


Örebro Flyttningsbyrå
Örebroflyttningsbyrå är, precis som du här på namnet, en pålitlig partner för dig som behöver hjälp med flyttstädning i Örebro. Här får du en flyttstädning som innefattas av flyttfirmans garanti, vilket innebär att städningen alltid ska uppfylla de krav och riktlinjer som hyresgästföreningar och liknande institutioner ställer. Vill du även ha hjälp med andra saker i din flytt, såsom transport, magasinering och dylikt, kan Örebro Flyttningsbyrå ombesörja det mesta. Allt för din flytt – och en riktig, professionell flyttstädning.

Hemsida: www.orebroflyttningsbyra.se


TS Lokalvård
TS Lokalvård i Örebro är en av stadens mest etablerade och välrenommerade städfirmor med gedigen erfarenhet av större städprojekt, flyttstädning inkluderat. Här finns sålunda ett företag du kan beställa en flyttstädning av som du vet håller måttet. TS Lokalvård har även flera andra städtjänster att tillgå vid behov såsom trappstädning, hemstädning, storstädning, kontorsstädning, golvvård och diverse specialstädningar. Sannolikt Örebros vassaste städfirma! Vi kan även rekommendera Hygienteamet i Örebro för flyttstäd, ett annat alternativ om du vill ha en snabb överblick och ta in priser och offerter från flera städföretag samtidigt, är att kolla på städlistans hemsidan.

Hemsida: www.tslokalvard.se

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  Comments are closed.