Norrköping

NORRKÖPING
För dig som är på jakt efter en städfirma eller en flyttfirma att anlita för flyttstädning i Norrköping listar vi på den här sidan flera bra alternativ. Just nu hittar du 3 prisvärda och seriösa städfirmor att kontakta för offert eller prisförslag. Har du några egna förslag på aktörer som du tycker förtjänar en plats på den här sidan – hör av dig. Glöm inte: var alltid ute i god tid när du tar in offert. På så vis får du gott om tid att jämföra olika priser och leta upp det alternativ som passar dig bäst.


Städarna Sverige AB
städarnaStädarna Sverige AB är en välrenommerad städfirma som du hittar på fler orter i Sverige. Och som de själva uttrycker det på sin hemsida så utför de massor av flyttstädningar varje vecka – inte minst i Norrköping. Här har du med andra ord en given resurs att kolla in närmare och lämna en förfrågan till.

Hemsida: www.stadarna.se


Rentema
Rentema är ett företag beläget i Norrköping som utför flera olika tjänster inom RUT och ROT, och flyttstädning är förstås en av dessa. Här kan du få en gedigen flyttstädning utförd av ett företaget i Norrköping med tydlig checklista och struktur över allt som ingår i städningen.

Hemsida: www.rentema.se


Greens Städservice
Greens Städ är ett familjeföretag som erbjudit städtjänster i Norrköping sedan 1995, och på listan över tjänster hittar du förstås även flyttstädning. Greens Städ utför sin städning och sina tjänster på ett traditionellt sätt för att uppnå goda resultat och bara att man funnits i över 16 år borgar för kvalitet och kundnöjdhet, eller hur?

Hemsida: www.greens-stad.se

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  Comments are closed.