Lund

LUND
Lund är en stad som ständigt växer. Och för dej som är på väg från ett läge till ett annat kan det vara bra att ha koll på vilka städfirmor som utför flyttstädning. Kanske var det rent av detta du sökte just nu? Då ska du slänga ett öga på de erbjudande och info som vi visar på den här sidan. Bland annat så ledsagar vi dej till 2 firmor i Lund som är välkända för att göra ett bra jobb när det kommer till allt som har med städning och rengöring under flytten att beskaffa. Ett viktigt tips! Var inte naiv när det kommer till detta slags tjänster. Undersökningar har visat att en av tio flyttstädningar blir underkända vid inspektion – något som kan leda till trista merkostnader och, förstås, merjobb för dig som ska flytta.


Hemservice2
lundVi går rakt på sak. Hemservice2 i Lund kan det här med hushållsnära tjänster. Och inte minst flyttstädning. Är du student så lämnar företaget dessutom en generös rabatt på 20% på priset. Med andra ord. Vill du vara säker på att städjobbet blir utförd på ett korrekt sätt av en proffsig städfirma som vet vad de sysslar med, ja, då ska då vända dig till det här bolaget.

Hemsida: www.hemservice2.se


Quickstep
lundQuickstep är ett annat företag med verksamhet i Lund (och Malmö) som verkligen kan det här med flyttstäd. Som företaget skriver på sin hemsida, så har den personal som nästan ”enbart arbetar med flyttstädning…i Lund”. Ett faktum som borgar för kvalitet och kunskap. Därtill lämnar Quickstep alltid en garanti på sina städningar, så att du som kund kan känna dig trygg med resultatet.

Hemsida: www.qvickstep.nu

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  Comments are closed.