Linnstäd AB

linns-logoLinnstäd AB

LinnstädLinnstäd är en utmärkt leverantör för dig som söker en professionell städhjälp till bra priser, trygga garantier och goda referenser. Linnstäd har många års erfarenhet av flyttstädning och utför ett jobb du kan känna dig trygg med. Företaget har även flera andra typer av städtjänster och Rut-tjänster vid behov, som exempelvis trappstädning, veckostädning, matlagning med mera. Här får du en leverantör som lägger stor vikt vid ”glädje och inspiration” – kanske inte vad branschen för städtjänster är mest känd för. Men detta är något som Linnstäd vill ändra på och alltid ge det lilla extra.

Här är några viktiga punkter i Linnstäds flyttstäd. För det första spar du tid och energi, och slipper dessutom att oroa dig för att nästkommande ägare/hyresgäst inte skulle bli nöjd med städningen. Du överlämnar alltid ren och fräsch bostad, städad enligt mäklarsamfundets rekommendationer. Linnstäd ger dig dessutom en skriftlig “nöjd kund garanti” på städningen, som givetvis även gäller för de som sedan flyttar in. Här anses inte städuppdraget som avslutad förrän både de flyttande och de inflyttande är nöjda.
Hemsida: www.Linnstad.se
Adress: Granängsringen 16, 135 44 Tyresö
Telefon: 08-684 387 36
Epost: info@linnstad.se
Omdöme: [ratings]

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  B & B Städservice

  B & B Städservice är ett städbolag som utför det mesta inom städbranschen och miljövård. Städservice utför bland annat professionell städning av hotell, banker, kontor, villor, lägenheter, storstädning och flyttstädning i Stockholm med omnejd.
  mer
  Actus Flytt

  Vill du få hjälp med ALLT som har med din flytt att göra, förutsatt att du bor någonstans i Stockholm, ja, då rekommenderar att du vänder dig till proffsiga och populära Actus Flytt. Samtidigt för Actus mer än att bara ta hand om din flyttstädning.
  mer
  Stockholms Städtjänst

  Först får du en prisuppgift utifrån dina uppgifter om kvadratmeter, adress, typ av bostad, tid och datum. Du kan få denna prisuppgift online på företagets hemsida. Företagets specialstädare kontaktar dig några dagar innan det är dags för städningen.
  mer
  Svenska Flytt

  Svenska Flytt erbjuder också en hel del kringtjänster som uppstår i samband med din flytt. Det handlar inte bara om flyttstädning, utan även om frågor och service som kan komma i anspråk i samband med din flytt. Exempelvis erbjuds magasinering till bra priser.
  mer
  Comments are closed.