Karlstad

KARLSTAD
Är det tid att leta upp ett företag som kan fixa din flyttstädning i Karlstad? Då är detta sidan att kolla in extra noga. Här hittar du nämligen erbjudanden och tips på städfirmor och/eller flyttfirmor i Karlstad som fixar din flyttstädning med bästa resultat. Se dock till att boka i god tid. Det finns förvisso relativt många städföretag som kan bistå dig med flyttstäd, men många har mycket att göra och därför är det bra om du bokar men viss framhållning.


Städjouren – över tjugo års erfarenhet
flStädjouren i Karlstad har över 20 års erfarenhet av professionella städuppdrag och är i första hand en städfirma med fokus på företagskunder – men vad gäller flyttstädning i Karlstad kan du lita på att Städjouren utför ett perfekt uppdrag och gör ditt boende skinande rent.

Hemsida: www.stadjouren.nu


Karlstad Städbolag KB = hög kvalitet & bra pris
stadlyxKarlstad Städbolag är definitivt ett städbolag att vända sig till för en prisvärd och professionell flyttstädning. Bland annat så lämnar firman en generös ”nöjd kund garanti” på alla städningar vilken gäller i hela 7 dagar efter utfört arbete – och självklart gäller denna garanti även för flyttstädningen. Med denna garanti kan du även vara säker på att du har gott om tid att få boendets städning godkänd av den nya hyresgästen och/eller hyresvärden.

Hemsida: www.stadfirman.se

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  Comments are closed.