Jönköping

JÖNKÖPING
På gång att flytta i Jönköping? Då har vi listat ett par intressanta alternativ för just dig på den här sidan. Jönköping räknas som Sveriges nionde största stad och helt i linje med sin storlek så finns det en hel del städfirmor och flyttföretag att botanisera bland – inte minst för dig som ska flytta och vill ha hjälp med städningen. Här tänkte vi guida dig till 2 bra företag. Boka alltid din flyttstädning i god tid innan det är dax; även om det finns många firmor att tillgå, så är det alltid bra med lite framförhållning.


Allflytt – en helhetslevantör
Vänder du dig till Allflytt i Jönköping kan du få hjälp med din flyttstädning men även med massvis av andra moment som har med flytten att göra (exempelvis flytt, transport och magasinering). Angående flyttstäd så låter Allflytt i Jönköping alltid den som ska flytta in godkänna själv städningen. Vilket garanterar dig ett resultat där du slipper vara orolig för att få underlänt på din städning och därvidlag tillkommande kostnader. På företagets hemsida kan du läsa mer om deras tjänster samt få en hel del mattnyttiga tips att tänka på inför flytten.

Hemsida: www.allflytt-jonkoping.se


Städlyx = små priser, hög kvalitet
stadlyxStädlyx är en populär städfirma med små priser, vilket är en intressant kombination, allra helst för dig som är på jakt efter en flyttstädning i Jönköping och vill ha billiga priser utan att behöva kompromissa med kvaliteten. På hemsidan för Städlyx kan du enkelt fylla i en intresseanmälan om du flyttstädning och priserna med RUT-avdrag flyttstädning ligger på 149 kr/timmen.

Hemsida: www.stadlyx.se

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  Comments are closed.