Helsingborg

HELSINGBORG
En flytt innebär alltid jobb, slit och planering. Innan den nya bostadsgästen flyttar in ska bostaden städas, och en flyttstädning är inte detsamma som en vanlig veckostädning. Här nedanför listar vi två resurser för dig som söker hjälp med flyttstädning i Helsingborg, pris och tips och en checklista på flyttstädning finns även att tillgå på dessa sidor.


Novite Service HB
Novite är den lilla, personliga städfirman i Skåne med den stora erfarenheten; och här får du som kund alltid garanti på städningen. Novite har sitt säte i Malmö men utför städuppdrag i hela skåne, sålunda även flyttstädningar i Helsingborg. På företagets hemsida kan du läsa mer om tjänster och beställa en offertförfrågan helt gratis. Hemstädning, fönsterputs, trappstädning och kontorsstädning är några andra uppdrag som du kan beställa av Novite.
Hemsida: www.novite.se
Epost: info@novite.se
Telefon: 0435/52686


Flyttstädspecialisten
flyttspecFlyttstädspecialisten i Helsingborg – ja, det hörs på namnet att det här är en städfirma i Helsingborg som kan det här med flytt, eller hur? Förutom bra priser och städtjänster med fokus på just flyttstäd så lämnar det här företaget dessutom en väldigt trygg garanti på sina tjänster. Följaktligen: vid flyttstädning av hyreslägenheter så är det kunden eller besiktningsmannen/hyresägaren som godkänner resultatet. Då slipper du som kund allt som har med städningen att göra och kan lugnt ägna dig åt resten av flytten.
Hemsida: www.flyttstadspecialisten.se

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  Comments are closed.