Halmstad

HALMSTAD
Bor du i Halmstad och är på väg från en bostad till en annan? Då kanske du behöver hitta en städfirma som hjälper dig med din flyttstädning. Här tänkte vi guida dig till två företag som har vana av flyttstädningar och där du kan känna dig trygg med resultatet. Ett tips, är att du tar in offerter från flera olika städfirmor och jämför priser och utföranden innan du tar ett beslut. Det finns pengar att spara, men var noga med att du jämför på rätt sätt. Är en firma mycket billigare än alla andra, så ska du lägga extra tid på att kolla upp vad som verkligen ingår – och vad du måste betala extra för. Var också noga med att kolla om priserna är inklusive eller exklusive RUT -avdraget. Hur städfirmorna kommunicerar sina priser skiljer sig nämligen åt och eftersom RUT -avdraget ligger på 50% så är det viktigt att du vet vilken taxa priset är baserat på.


Citymaid
Det första städföretag vi tänkte rekommendera är duktiga Citymaid- en städfirma som utför städuppdrag i Västra Götaland och Halland. Detta är med andra ord ett bra alternativ för dig som vill ha hjälp med din flyttstädning i Halmstad. En stor fördel med Citymaid är deras kvalitetsgaranti som innebär att om du inte är nöjd med vissa saker i städningen, så återgärdar Citymaid det.

Hemsida: www.citymaid.se


Pensionärspoolen Halmstad
Detta bemanningsföretag för pensionärer erbjuder en rad olika prisvärda städtjänster i ett lite annorlunda, men likväl intressant koncept. Vänder du dig hit så kommer en pensionär hem och städar hos dig – dvs en yrkesindivid som har ett helt arbetsliv bakom sig. Vi har hört oss för och det finns ett stort intresse runt det här konceptet, inte minst eftersom Pensionärspoolen är ett franchiseföretag som finns över hela Sverige – och nu även med lokala förankring i Halmstad. Kul!

Hemsida: halmstad.pensionarspoolen.se/stadning


Prima Puts & Städ
primaStädfirman (och syateljén!) Renare bostad i Halmstad har en slogan som lyder ”På uppdrag för en enklare vardag” vilket i allra högsta grad gäller för dig som vill stöka undan din flyttstädning med bästa resultat utan att behöva göra stora hål i plånboken. På företagets hemsida kan du läsa mer om pris per kvadratmeter och vad som ingår i deras paket för flyttstädning i Halmstad.

Hemsida: www.renarebostad.se

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  Comments are closed.