Gävle

GÄVLE
Letar du efter ett företag som kan fixa din flyttstädning i Gävle? Här samlar vi aktörer som kan komma till undsättning. Det brukar vara tillräckligt mycket att göra när man flyttar, även utan flyttstädningen. Därför kan det vara bra att ta en extern aktör som fixar biffen. Dessutom så kan du vara säker på att du får ett bra resultat och att städningen blir godkänd. Vilket inte alltid är fallet om man städar själv.


City Städ & Miljö
City Städ och Miljö i Gävle erbjuder proffsig och prisvärd flyttstädning och, som det står på städfirmans hemsida, de ställer stora krav på noggrannhet och utförande av denna ”sista” städning i hemmet du ska lämna. Bland annat lämnar städföretaget en kvalitetsgaranti vilken helt enkelt stipulerar att om du inte är nöjd med städresultatet så fixar City Städ din anmärkning. Det enda ”kravet” är att ett sådant påpekande görs inom två dagar efter det att städningen är genomförd.
Hemsida: www.citystadomiljo.com
Epost: 026-14 15 14
Telefon: info@citystadomiljo.com


Aros Home Consulting
fltHär har vi en städfirma i Gävle med lång erfarenhet av flyttstädningar. Stadninggavle.se är en del av Aros Home Consulting, välkända för sin höga kvalitet och bredd på hushållsnära tjänster runt om i Sverige. Företaget lämnar alltid en reklamationsrätt på sina uppdrag vilken gäller i 48 timmar. En garanti som ger dig som kund gott om tid med att påpeka eventuella brister – och detta gäller givetvis även för dig som beställer flyttstädning Gävle.
Hemsida: www.aroshomeconsulting.se
Epost: N/A
Telefon: N/A

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  Comments are closed.