Västerås

Västerås

Västerås, Sveriges femte största stad, har naturligtvis flera alternativ för dig som står i begrepp att flytta – och letar efter ett städföretaget eller en flyttfirma att ombesörja din flyttstädning i Västerås. För att göra livet lite enklare för dig har vi listat två aktörer i Västerås som är duktiga på det här med flyttstäd i Västerås. Kontakta för offert, ta in några andra aktörer och jämför priser. Glöm inte att ta med saker som försäkring, F-skatt, RUT-avdrag och annat viktigt när du kalkylerar!

Sabinas Städ

sabinas städSabinas Städ i Västerås har lång erfarenhet av kombon flyttstädning Västerås och erbjuder tjänsten åt såväl företag som privatpersoner. Sabinas städ samarbetar även med Västerås Flyttningsbyrå och kan sålunda hjälpa dig med flera saker i flytten än ”bara” flyttstädningen: behöver du transport och magasinering i samband med flytten kan Sabinas Städ vara rätt företag att vända sig till. Du kan läsa mer om företagets tjänster för flyttstädning, städning, transporter, magasinering med mera på hemsidan.

Homemaid Flyttstädning Västerås – tryggt, professionellt städföretag

Homemaid är en av Sveriges marknadsledande städfirmor och utför följaktligen städtjänster på flera orter i vårt avlånga bland. För dig som bor i Västerås och vill ha hjälp med din flyttstädning är Homemaid definitivt ett företag att ha i åtanke. Homemaid har sysslat med städuppdrag i Sverige sedan 1997 och har sålunda tusentals flyttstädningar på sin CV. Dessutom så lämnar Homemaid garanti på städningen. Det hela är mycket enkelt. Om du är missnöjd med flyttstädningen så rättar Homemaid till felet. Du kan läsa mer om Homemaid och flyttstädning i Västerås på företagets hemsida.
Hemsida: www.homemaid.se

Några fakta om Västerås

  • Är Sveriges femte största tätort (Källa: Wikipedia)
  • Blev officiellt en stad i Sverige år 990
  • Det bor cirka 110000 invånare i staden
  • Kallas ibland för ”gurkstaden” på grund av sina omfattande odlingar av den välkända Västeråsgurkan.
Comments are closed.