Eskilstuna

ESKILSTUNA
Här listar vi aktörer i Eskilstuna som är duktiga på flyttstädning. Grundläggande kriterier för vårt urval är konkurrenskraftiga priser, registrerad F-skattesedel och möjlighet till RUT -avdrag. Det finns givetvis långt fler städbolag och flyttfirmor i Eskilstuna som kan bistå dig när du ska flytta, och vi tar alltid tacksamt emot om om du vill berätta eller tips utifrån dina erfarenheter.


Rexab Flyttfirma
Förutom tjänster för allt som behövs vid tillfället för en flytt (storflytt, magasinering, planering etc) erbjuder Rexab även städning. Detta är med andra ord ett företag med en stor palett av städtjänster. Via företagets samarbetspartners av flera olika städfirmor är du garanterad en städning som utförs av proffs och som du kommer att bli nöjd med. Eller viktigare: som den som ska inspektera flyttstädningen kommer att bli nöjd med. Då slipper du oroa dig över resultatet och kan lugnt fortsätta med allt annat som behövs fixas under flytten.
Hemsida: www.rexabeskilstuna.se
Epost: info@rexabeskilstuna.se
Telefon: 016-34 44 65


Prima Puts & Städ
primaPrima Städ och Puts i Eskilstuna är kända för sin kompetens och noggrannhet vad gäller städuppdrag och fönsterputs – bland annat har företaget figurerat som flaggskepp för hushållsnära tjänster i både lokala och nationella tidningar. Prima Puts & Städ erbjuder även en kvalificerad flyttstädning till riktigt bra priser. Det är inte för inte som det står på företagets hemsida att deras priser ofta är ”de lägsta”.
Hemsida: www.primaputs.se
Epost: info@primaputs.se
Telefon: 070/2456689

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  Comments are closed.