Cleanwise Service AB

cw-logoCleanwise Service AB

cleanwiseEn flyttstädning kan vara ett rent inferno att utföra själv (ja, något överdrivet uttryckt kanske, men det finns flera flyttare som skulle hålla med), inte minst om du har ett stort boende med ett vidlyftigt bohag. Men det kan också vara något enkelt. För det sistnämnda så vänder du dig till ett professionell städfirma som har erfarenhet av flyttstädning och som följer ett givet system för detta. Det ger flera fördelar. Dels slipper du allt slip och släp, dels kan du ägna dig åt andra saker i flytten och, inte minst, kan du vara säker på att din städning blir utförd på ett korrekt sätt.

Ett synnerligen kompetent företag för dig som är på jakt efter flyttstädning är välrenommerade Cleanwise. Här får du en flyttstäd som är noggrant utfört av ett professionellt företag och därtill är det en städning som utförs enligt en överenskommen checklista – samma slags lista som hyresvärdar och husägare själva använder vid genomgång. Vi behöver kanske inte gå in på alla detaljer i denna lista, utan nöjer oss med att konstatera att den innehåller alla moment som du behöver för en ren och godkänd flyttstädning.
Hemsida:www.cleanwise.eu
Adress: Munkforsplan 33, 5tr, 123 47 Farsta
Telefon: 08-52430388
Epost: info@cleanwise.eu
Omdöme: [ratings]

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  Actus Flytt

  Vill du få hjälp med ALLT som har med din flytt att göra, förutsatt att du bor någonstans i Stockholm, ja, då rekommenderar att du vänder dig till proffsiga och populära Actus Flytt. Samtidigt för Actus mer än att bara ta hand om din flyttstädning.
  mer
  AB Flytt

  Hos AB Flytt kan du få hjälp med alla tråkiga moment. Vi talar om packning, uppackning, möbelmontering och, givetvis, flyttstädningen. AB Flytt har även den goda smaken att kontinuerligt mäta hur nöjda kunderna är. Detta kallas för ”nöjd kund index”.
  mer
  Stockholms Städtjänst

  Först får du en prisuppgift utifrån dina uppgifter om kvadratmeter, adress, typ av bostad, tid och datum. Du kan få denna prisuppgift online på företagets hemsida. Företagets specialstädare kontaktar dig några dagar innan det är dags för städningen.
  mer
  Svenska Flytt

  Svenska Flytt erbjuder också en hel del kringtjänster som uppstår i samband med din flytt. Det handlar inte bara om flyttstädning, utan även om frågor och service som kan komma i anspråk i samband med din flytt. Exempelvis erbjuds magasinering till bra priser.
  mer
  Comments are closed.