B & B Städservice

bblogoB & B Städservice

abflytt-skB & B Städservice levererar, enligt uppgifter på deras hemsida, proffsig flyttstädning i Stockholm som bland annat omfattas av att du som kund får en minst sagt generös garanti på sin städning. Denna garanti är en försäkran om att jobbet du betalar för som kund utförs på ett adekvat sätt och att resultatet blir som överenskommet. Reklamation måste göras senaste 24 timmar efter städningstillfället (vilket säger sig själv, eller hur?

B & B Städservice i Stockholm är ett städföretag som utför det mesta inom städbranschen och miljövård. Städservice utför bland annat professionell städning av hotell, banker, kontor, villor, lägenheter, storstädning och flyttstädning i Stockholm med omnejd. Här levereras högkvalitativa tjänster och målet är alltid en nöjd kund. Såhär skriver företaget själva på sin hemsida: ”Många köper tjänsterna privat och de går även att få som löneförmån från arbetsgivaren. Både privatkunder och anställda som får tjänsten som löneförmån får göra skatteavdrag på hushållsnära tjänster.”
Hemsida: www.bbstadservice.com
Adress: Pyramidbacken 6, 141 75 Kungens Kurva
Telefon: 08/74 00 444
Epost: info@bbstadservice.com
Omdöme: [ratings]

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  AB Flytt

  Hos AB Flytt kan du få hjälp med alla tråkiga moment. Vi talar om packning, uppackning, möbelmontering och, givetvis, flyttstädningen. AB Flytt har även den goda smaken att kontinuerligt mäta hur nöjda kunderna är. Detta kallas för ”nöjd kund index”.
  mer
  Actus Flytt

  Vill du få hjälp med ALLT som har med din flytt att göra, förutsatt att du bor någonstans i Stockholm, ja, då rekommenderar att du vänder dig till proffsiga och populära Actus Flytt. Samtidigt för Actus mer än att bara ta hand om din flyttstädning.
  mer
  Stockholms Städtjänst

  Först får du en prisuppgift utifrån dina uppgifter om kvadratmeter, adress, typ av bostad, tid och datum. Du kan få denna prisuppgift online på företagets hemsida. Företagets specialstädare kontaktar dig några dagar innan det är dags för städningen.
  mer
  Svenska Flytt

  Svenska Flytt erbjuder också en hel del kringtjänster som uppstår i samband med din flytt. Det handlar inte bara om flyttstädning, utan även om frågor och service som kan komma i anspråk i samband med din flytt. Exempelvis erbjuds magasinering till bra priser.
  mer
  Comments are closed.