Actus

act-logoActus Flytt & Express AB

abflytt-skFör att uttrycka saken milt: att flytta är inte det roligaste som finns. Blod, svett och tårar, tunga lyft, stress, tider som måste hållas hit och dit, frågor om att slänga eller behålla prylar, inredning och allsköns grejor i skåp och lådor; det är lätt att tiden inte räcker till och att flyttstädningen blir skjuten på ”framtiden” och när det väl är dax, är det inte långt till paniken. Har du flyttat förr så känner du säkert igen detta scenario. Under dessa omständigheter kan det vara skönt att veta att man kan få hjälp.

Vill du få hjälp med ALLT som har med din flytt att göra, förutsatt att du bor någonstans i Stockholm, ja, då rekommenderar att du vänder dig till proffsiga och populära Actus Flytt. Och som du säkert förstått sysslar Actus med mer än ”bara” flyttstädning. Här kan du få hjälp med i princip allt som har med din flytt att göra, inkluderande packning, transport, magasinering och städning. Företaget har exempelvis sin egen städfirma kallad Actus Städ, som utför din flyttstädning enligt konstens alla regler. Här ingår även en trygg kund garanti så att du kan vara säker på att bli nöjd med din flyttstädning.
Hemsida: www.actusflytt.se
Adress: Sandhamnsgatan 13, Stockholm
Telefon: 08-667 70 70
Epost: info@actusflytt.se
Omdöme: [ratings]

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  AB Flytt

  Hos AB Flytt kan du få hjälp med alla tråkiga moment. Vi talar om packning, uppackning, möbelmontering och, givetvis, flyttstädningen. AB Flytt har även den goda smaken att kontinuerligt mäta hur nöjda kunderna är. Detta kallas för ”nöjd kund index”.
  mer
  Linnstäd

  Här är några viktiga punkter i Linnstäds flyttstäd. För det första spar du tid och energi, och slipper dessutom att oroa dig för att nästkommande ägare/hyresgäst inte skulle bli nöjd med städningen. Du överlämnar alltid ren och fräsch bostad.
  mer
  Stockholms Städtjänst

  Först får du en prisuppgift utifrån dina uppgifter om kvadratmeter, adress, typ av bostad, tid och datum. Du kan få denna prisuppgift på företagets hemsida. Företagets specialstädare kontaktar dig några dagar innan det är dags för städningen.
  mer
  B & B Städservice

  B & B Städservice är ett städbolag som utför det mesta inom städbranschen och miljövård. Städservice utför bland annat professionell städning av hotell, banker, kontor, villor, lägenheter, storstädning och flyttstädning i Stockholm med omnejd.
  mer
  Comments are closed.