AB Flytt

abfl-logoAB Flytt

abflytt-skÄrligt talat: vem tycker egentligen det är kul att flytta? Visst, många gånger innebär själva flytten något positivt. Ett nytt läge, kanske en ny, fräsch bostad med alla de rum och faciliteter man önskat sig. Likväl skulle du säkerligen vara alldeles nöjd och tillfreds med att få slippa själva flyttandet helt och hållet, eller hur? De tunga lyften, det eviga packandet och stuvandet, alla dessa lådor, kartonger och säckar med saker, allt som slängas, allt som ska sparas, allt som ska bäras. Kort sagt. Att flytta kan vara ett stort och synnerligen energikrävande projekt.

Då är det tur att det finns företag som AB Flytt i Stockholm. Här kan man nämligen få hjälp med alla tråkiga moment. Vi talar om packning, uppackning, möbelmontering och, givetvis, flyttstädningen. AB Flytt har även den goda smaken att kontinuerligt mäta hur nöjda kunderna är med deras tjänster. Detta kallas för ”nöjd kund index”. För närvarande visar mätningarna att 99% av alla kunder som anlitat AB Flytt gillar deras tjänster. Vilket måste ses som en smått fantastisk siffra och ett resultat som bara kan uppnås av ett företag som tar sitt uppdrag på största allvar.
Hemsida: www.abflytt.se
Adress: Västberga Allé 60,126 30 Hägersten
Telefon: 08/392890
Epost: info@abflytt.se
Omdöme: [ratings]

  Få förslag från flera Flyttstädare
  Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.
  Vi matchar din förfrågan mot de bäst lämpade leverantörerna.
  Du får upp till 5 offerter från olika företag - oftast inom ett dygn.
  Tjänsten är helt gratis. Utan några som helst förpliktelser.

  Jag vill ha hjälp med:

  Antal kvadratmeter:

  Datum för städning:

  Adress (till städobjektet):

  Gatuadress

  Postnummer:

  Beskriv uppdraget:

  Kontaktuppgifter:

  Namn

  Epost

  Telefon:

  Jag vill bli kontaktad:

  Cleanwise

  Ett synnerligen kompetent företag för dig som är på jakt efter flyttstädning är välrenommerade Cleanwise. Här får du en flyttstäd som är noggrant utfört av ett professionellt företag och en flyttstädning som utförs enligt en överenskommen checklista.
  mer
  Linnstäd

  Här är några viktiga punkter i Linnstäds flyttstäd. För det första spar du tid och energi, och slipper dessutom att oroa dig för att nästkommande ägare/hyresgäst inte skulle bli nöjd med städningen. Du överlämnar alltid ren och fräsch bostad.
  mer
  Stockholms Städtjänst

  Först får du en prisuppgift utifrån dina uppgifter om kvadratmeter, adress, typ av bostad, tid och datum. Du kan få denna prisuppgift online på företagets hemsida. Företagets specialstädare kontaktar dig innan det är dags för städningen.
  mer
  Actus Flytt

  Vill du få hjälp med ALLT som har med din flytt att göra, förutsatt att du bor någonstans i Stockholm, ja, då rekommenderar att du vänder dig till proffsiga och populära Actus Flytt. Samtidigt för Actus mer än att bara ta hand om din flyttstädning.
  mer
  Comments are closed.